marți, 25 octombrie 2011

Caras-Severin / Furturi şi suspecţi identificaţi

La sfârşitul săptămânii trecute lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au reuşit identificarea a trei tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi dintr-o grădiniţă şi două societăţi comerciale situate pe raza municipiului Reşiţa.
În data de 17.10.2011 poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras dintr-o grădiniţă mai multe bunuri, respectiv două monitoare LCD, trei mouse-uri, două tastaturi, o unitate de calculator şi o instalaţie de sonorizare.
În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că suspecţii sunt N.G., de 17 ani, şi N.ALEXANDRU, de 18 ani, iar bunurile au fost recuperate în totalitate.
Cercetările efectuate au scos la iveală că tânărul de 17 ani este suspectat de comiterea a încă două furturi din societăţi comerciale, împreună cu M.ROBERT, de 18 ani.
Unul dintre furturi a fost săvârşit în data de 11.09.2011, din societate sustrăgându-se ţigări, băuturi alcoolice, brichete în valoare de aproximativ 32000 de lei, iar dintr-o altă societate s-au sustras două laptop-uri în valoare de aproximativ 4000 de lei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.