vineri, 21 octombrie 2011

Timisoara / Ilie Sarbu: Lazaroiu vrea sa ajunga in containerul UNPR

Conflictual și agresiv ca de fiecare dată, Sebastian Lăzăroiu ne mai oferă - pentru a nu știm câta oară - din previziunile sale de ghicitoare în boabe de cafea la colț de stradă, cu tainica speranță de a nu i se uita atât de repede veleitățile care l-au consacrat și propulsat în vârful ierarhiei.
Disimulat și parvenit, fostul ministru al muncii care ”se mișcă oriunde pică banul”, vrea de această dată să ajungă în containerul UNPR, alături de toate deșeurile politicii românești.
Conștient că și-a atras mulți dușmani în PDL și că soarta lui politică atârnă de un fir de ață, singura soluție pentru a nu ajunge la ghena istoriei este să se înfrățească cu traseiștii penali, trădători de partide și de țară. În acest partiduleț născut cu forcepsul cred că i-ar sta foarte bine ca membru lui Sebastian Lăzăroiu, și-ar putea aduce reale contribuții în racolarea primarilor de la alte partide, prin frică, șantaj, amenințări și injurii,așa cum este obișnuit să procedeze.
”Cu tendințe dictatoriale”, după cum bine îl caracterizează ministrul Berceanu, politrucul Lăzăroiu mai sare uneori din negura în care stă ascuns, emițând păreri agresive și pline de demagogie. Poate ar trebui să priceapă odată că proiectul celor doi lideri USL privind debarcarea lui Băsescu și Boc este primul pas fundamental în ceea ce urmează să întreprindă. Ei sunt cu adevărat ”escrocii” și ”visătorii” care conduc spre foame și sărăcie o țară întreagă, ei sunt cu adevărat ”lideri nedemni de urmat”, ce nu au știut nicicând ce înseamnă compasiunea, bunul simț sau buna orânduire?
Dar ”finul” sociolog trăiește într-o lume doar a lui, e greu să-l faci să priceapă că până și în politică o minimă decență ar fi necesară, e prea ancorat în povești cu pitici pe sfori și zâne blonde ca să mai poată privi obiectiv spre ceea ce teoriile lui simpliste l-au învățat până acum.


21.10.2011
Senator Ilie Sârbu,
Lider al Grupului Parlamentar al PSD