luni, 31 octombrie 2011

Timis / Evenimente rutiere

Au consumat băuturi alcoolice

În data de 30.10.2011, în jurul orei 03.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr, din Timişoara, C. ELIAZAR, de 26 ani, din Timişoara, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de semafor din intersecţie.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care datorită faptului că şoferul emana vapori de alcool şi pentru că nu a putut fi testat cu alcooltest din cauza stării sale, l-au condus la Spitalul Clinic Municipal Timişoara în vederea recoltării de probe biologice.
În cursul aceleaşi nopţi, în jurul orei 02.35 poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe M. CRISTIAN, de 31 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu din Timişoara.
Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean din Timişoara unde i-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii le-au întocmit conducătorilor auto dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Deşi nu avea permis de conducere a condus un autoturism neînmatriculat

În timp ce efectuau activităţi de control al traficului rutier poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Făget l-au depistat în localitatea Fârdea, judeţul Timiş, în jurul orei 15.40 pe B. I. MARCEL, din comuna Bîrna care conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 22.09.2011. Din verificări s-a mai stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere, motiv pentru care poliţiştii i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi de către o persoană care nu posedă permis de conducere.