duminică, 23 octombrie 2011

Timisoara / A încercat să sustragă grilajele unor geamuri depozitate într-un atelier

În data de 22.10.a.c., în jurul orei 11.oo, C. Iosif, agent pază în cadrul unui colegiul situat pe strada Matei Millo din Timişoara, a anunţat prin intermediul apelului de urgenţă că un individ sustrage grilajele metalice pentru ferestre, grilaje depozitate lângă un atelier mecanic din incinta colegiului.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 poliţie, care a stabilit că cele relatate se confirmă, reuşind depistarea bărbatului pe câmp în timp ce acesta încerca să dispară cu o căruţă trasă de cal, cu ajutorul căreia intenţiona să transporte cele şase grilaje sustrase.
S-a procedat la identificarea suspectului stabilind că acesta se numeşte B. GHEORGHE, de 33 de ani, din localitatea Secaş, judeţul Timiş, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta a pătruns printr-o spărtură a gardului instituţiei şi intenţiona să valorifice fierul la un centru de colectare a fierului vechi.
Întregul prejudiciu a fost recuperat, cele şase grilaje fiind predate administraţiei colegiului.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.