miercuri, 12 octombrie 2011

Caraş-Severin / Evenimente rutiere

Cu maşina la furat

În data de 11.10.2011, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Moldova-Nouă au fost sesizaţi telefonic despre faptul că o persoană cu un autoturism tip autoutilitară a fost depistată în incinta unui şantier, în maşină având mai multe bidoane cu motorină.
La faţa locului poliţiştii l-au identificat pe B. ILIE, de 19 ani, din Coronini, angajat al unei firme de pază. Acesta în timpul executării serviciului de pază, în complicitate cu doi excavatorişti, au sustras cantitatea de 500 litri motorină, care se afla în autoturismul identificat de poliţişti.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.850 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat firmei păgubite.
A fost întocmit dosar penal faţă de B. ILIE, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, 209 lit. 'g' din Cod Penal.

Cu numerele de înmatriculare expirate

* În data de 11.10.2011, orele 11.30, pe str. Grădişte, din municipiul Reşiţa, a fost oprit pentru control un autoturism, ocazie cu care s-a constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii era expirată. Faţă de P. OVIDIU, de 22 ani, din Reşiţa, conducătorul autoturismului, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat'.
*În data de 11.10.2011, orele 17.30, lucrători ai Biroului rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control un autoturism care rula pe str. Timişoarei. Cu ocazia controlului au constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii era expirată. Faţă de L. ROBERT, de 24 ani, din Reşiţa, conducătorul autoturismului, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat'