miercuri, 3 august 2011

Caraş-Severin / Cronica infracţiunilor

TÂNĂR DEPISTAT DE POLIŢIŞTI SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE
Poliţiştii rutieri, în cadrul desfăşurării unei acţiuni privind circulaţia pe drumurile publice în cursul nopţii de 02/03.08.2011, au depistat un tânăr ce conducea un autoturism, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice.
M.DAN, în vârstă de 27 de ani, a fost oprit de oamenii legii pe strada Timişoarei din Reşiţa pentru control.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

SUSPECŢII UNUI FURT AU FOST IDENTIFICAŢI DE POLIŢIŞTI
Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa au identificat şi reţinut trei tineri suspectaţi de comiterea unui furt de cablu săvârşit la sfârşitul lunii iulie a.c.
În data de 29.07.2011, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras circa 700 de metri de cablu dintre localităţile Lescoviţa şi Zlatiţa, prejudiciul creat fiind de aproximativ 4000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea suspecţilor ce au comis furtul, aceştia fiind D.DANIEL, de 37 de ani, T.DANIEL, de 19 ani, şi minora I.F., de 15 ani.
Cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei, unde în urma audierilor au recunoscut că au sustras cablul telefonic, pe care l-au vândut cu 300 de lei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Purtător de cuvânt - Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA