joi, 4 august 2011

Caraş-Severin / Cronica infracţiunilor

DINTE PENTRU DINTE PÂNĂ LA DOSAR PENAL

În seara zilei de 03.08.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, au intervenit cu promptitudine pentru aplanarea unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în faţa unui bloc situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, se aflau mai multe persoane, iar o femeie aflată în stare de ebrietate, era căzută.
În timp ce femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş între I.TIBERIUS, de 23 de ani,şi C.MIRCEA, de 24 de ani a avut loc o altercaţie, I.TIBERIUS fiind lovit cu un corp contondent de celălalt tânăr. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale însă a refuzat internarea.
În scandalul iscat au intervenit alte patru persoane, poliţiştii intervenind pentru aplanarea conflictului.
Toate persoanele implicate în scandal au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, unde s-a stabilit că cei implicaţi în scandal sunt rude, altercaţia izbucnind între trei femei pe fondul consumului de alcool.
În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

TRAVERSARE NEREGULAMENTARĂ

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa - Biroul Rutier au intervenit în noaptea de 03/04.08.2011, la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din Reşiţa.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost acroşat de un autoturism.
T.DANIEL, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, la aproximativ trei metri de o trecere de pietoni, şi a fost acroşat de un autoturism, condus de C.ZLATO, 28 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Purtător de cuvânt
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA