joi, 11 august 2011

Caraş-Severin / Cronica infracţiunilor

Poliţiştii au depistat un bărbat ce conducea un autoturism, deşi nu are permis de conducere

Cu ocazia unei acţiuni desfăşurate de poliţişti privind traficul rutier pe strada Ţerovei din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către D.S., în vârstă de 35 de ani, fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii au depistat şi reţinut un bărbat suspect de furtul unui autoturism

În dimineaţa zilei de 09.08.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială de pe raza municipiului, însă nu au fost sustrase bunuri.
Câteva ore mai târziu, reprezentanţii societăţii au reclamat furtul unui autoturism şi a unei sticle de băuturi alcoolice.
La doar câteva minute după sesizare, lucrătorii Postului de Poliţie Păltiniş au reuşit depistarea autovehiculului, acesta fiind găsit răsturnat pe DN 58 din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, şi distrus în proporţie de 85%.
Lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, în urma cercetările efectuate cu operativitate, au reţinut suspectul furtului autovehiculului în cursul zilei de 10.08.2011, acesta fiind O.DANIEL, în vârstă de 25 de ani, din Reşiţa.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi distrugere, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca astăzi, 11.08.2011 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA