marți, 30 august 2011

Timiş / PERSOANĂ SUSPECTĂ CĂ AR FI SUSTRAS UN AUTOTURISM

Din verificările efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat o persoană suspectă că ar fi sustras în noaptea de 19/20 august 2011 un autoturism care se afla parcat pe Calea Sever Bocu din Timişoara.
La data de 26.08.2012, poliţiştii au fost sesizaţi de către O. Relu despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat lângă o spălătorie auto de pe Calea Sever Bocu, iar în cursul aceleiaşi zile acesta a fost depistat pe strada 1 Decembrie din Timişoara fiind avariat.
În urma verificărilor efectuate , poliţiştii l-au depistat pe P. Marcel, de 20 de ani, din localitatea Periam, judeţul Timiş.
P. Marcel a profitat de faptul că avea acces la biroul administrativ al spălătoriei, a luat dintr-un sertar cheile originale ale autoturismului şi fără a poseda permis de conducere s-a deplasat pe strada 1 Decembrie unde a intrat frontal în gardul unui imobilului, după impact abandonând vehiculul sustras si fugind de la locul accidentului .
Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, iar instanţa de judecată a dispus cercetarea sa în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsire a locului accidentului fără înştiinţarea organelor abilitate.