marți, 30 august 2011

Timiş / A fost depistat cu ţigări

În data de 29 august 2011, în jurul orei 15.00, în timp ce desfăşurau activităţi specifice în Piaţa 700 din Timişoara, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au observat o persoană care a scos o sacoşă de culoare neagră dintr-un autoturism şi a fugit.
Existând suspiciunea că persoana deţine ţigări, poliţiştii au trecut la urmărirea persoanei care a fost oprită pe strada Col. Enescu. În urma controlului s-a constatat că C. I. CRISTIAN, de 20 de ani, din Timişoara, deţinea în sacoşa pe care o transporta 171 de pachete de ţigări cu timbru de Serbia.
Fiind întrebat de provenienţa acestora, tânărul a declarat că în timp ce se afla în Piaţa 700 a fost contactat de o persoană pe nume VIO care i-a oferit suma de 150 lei pentru a-i lua o plasă cu ţigări dintr-un autoturism parcat în piaţă.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul care i-a oferit lui C. I. CRISTIAN suma de bani, ca fiind L. VIOREL, de 20 de ani, din Timişoara. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că L. VIOREL este proprietarul autoturismului din care au fost luate pachetele de ţigări.
Întreaga cantitate de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării urmând să fie predate Direcţiei Vamale Timişoara, pentru stabilirea prejudiciului produs şi luării măsurilor legale.