marți, 30 august 2011

Timiş / Accident rutier soldat cu cinci răniţi

În ziua de 29.08.2011, în jurul orei 23.30, pe pe raza localităţii Şag a avut loc un accident de circulaţie.
La faţa locului poliţiştii au stabilit că R. Sorin, de 19 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism dinspre Timişoara spre Jebel, în dreptul unei staţii peco din localitatea Şag, a pătruns pe sensul opus de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de D. C. Florin, de 18 ani, din comuna Voiteg, care circula regulamentar.
În urma impactului ultimul autoturism a fost proiectat în alt autoturism care se afla parcat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor celor două autoturisme care circulau pe DN 59 şi a pasagerilor din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers, V. Dragos, de 44 ani, D. Claudiu Nelu, de 27 ani şi G. Mircea, de 44 ani, toţi din Voiteg, judeţul Timiş .
Din cauza leziunilor suferite şoferul autoturismului care se îndrepta spre localitatea Jebel, a decedat în cursul acestei dimineţi.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.