vineri, 19 august 2011

Timiş / Preşedintele Filialei Judeţene Timiş a Partidului Popular – Dan Diaconescu

Conducerea Partidului Popular – Dan Diaconescu Filiala Judeţeană Timiş a fost sesizată de mai mulţi cetăţeni că în ultimele 30 de zile diferite persoane, în vârstă de peste 50 de ani, pretinzând a face parte PP – DD Timiş le-au solicitat datele de identitate, sub pretextul de a-i trece pe tabele în calitate de noi membri ai acestei formaţiuni politice. Cetăţenii care au informat conducerea Partidului Popular – Dan Diaconescu Filiala Judeţeană Timiş despre cele prezentate anterior au mai precizat că au fost vizitaţi chiar la domiciliu de pretinşii membri ai PP – DD Timiş.
Conducerea Partidului Popular – Dan Diaconescu Filiala Judeţeană Timiş informează locuitorii municipiului Timişoara şi pe cei ai judeţului Timiş că din data de 5 aprilie a.c. s-a încheiat campania de strângere de semnături pe tabele pentru înfiinţarea Partidului Popular – Dan Diaconescu.
În momentul de faţă singura posibilitate legală de aderare la Partidul Popular – Dan Diaconescu este completarea unei adeziuni la sediul Filialei Judeţene Timiş a PP – DD, din Timişoara, bd. Take Ionescu nr. 51, et. I, cam. 4, în fiecare săptămână, în zilele de marţi şi joi, între orele 15 şi 17.
Cei care doresc lămuriri suplimentare în legătură cu situaţia prezentată sau alte informaţii privind PP – DD Timiş sunt rugaţi să sune la numărul de telefon: 0723-38.22.60.
Vasile Caprea, Preşedintele Filialei Judeţene Timiş a Partidului Popular – Dan Diaconescu