duminică, 28 august 2011

Timiş / Marinică din Lugoj s-a oprit într-un stâlp

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj au fost sesizaţi în data de 27 august a.c., cu privire la producerea unui accident rutier pe raza municipiului.
Poliţiştii au stabilit Z. Marinică, de 56 ani, din Lugoj, in timp ce conducea un autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit un stâlp de energie electrică fiind proiectat într-un gard al unui imobil situat pe marginea drumului.
În urma testului efectuat cu aparatul etilotest a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Lugoj unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legal admisă.
În urma accidentului, furnizarea de energie electrică nu a fost întreruptă deoarece stâlpul de susţinere a cablurilor nu a fost rupt.