luni, 29 august 2011

Timiş / Infotrafic penal

*În data de 27.08.2011, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta, în timp ce executau serviciul de patrulare au depistat în trafic un autoturism condus de C. Alexandru, de 33 de ani, din Timişoara, pe raza localităţii Giera, judeţul Timiş.
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere.
*Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, în timp ce executau serviciul de patrulare, l-au depistat la data de 28.08.2011, în jurul orei 12.00, pe H. Mihai, de 38 de ani, din localitate a Sânandrei, judeţul Timiş, care conducea un autoturism pe Calea Aradului din Timişoara.
*Poliţiştii le-au întocmit câte un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe un drum public fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Jimbolia au fost sesizaţi la data de 28.08.a.c., de către pe S. Mihai, de 28 de ani, despre faptul că acesta a fost implicat intr-un eveniment rutier pe strada Ion Ionescu de la Brad din localitate.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului iar din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că din cauza unor defecţiuni tehnice a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.
În urma impactului a rezultat deteriorarea stâlpului şi avarierea autoturismului.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs incidentul.
*În data de 28 august 2011, în jurul orei 07.40, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere, au depistat un autoturism care circula cu viteza de 91 km/ora pe Calea Şagului din Timişoara.
S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului solicitând conducătorului auto documentele.
Întrucât emana vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest pe D. A. Constantin, de 24 ani, care a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea activităţii sale infracţionale.