miercuri, 10 august 2011

Timiş / BULETIN INFORMATIV

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie l-au depistat, la data de 09.08.2011, pe strada Andrei Mocioni din Timişoara, pe S. Niko, de 21 de ani, cetăţean german, care avea asupra sa un hârleţ. Cu ocazia controlului autoturismului său, poliţiştii au găsit în portbagaj 2 cuţite, un topor şi o seceră cu coada din lemn de aproximativ 1 metru. Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de port în locurile şi în împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a armelor albe, iar cercetările vor continua pentru a stabili cauzele în care persoana în cauză deţinea aceste obiecte.

În data de 09 august 2011, în jurul orei 08.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Vlad Tepeş din localitatea Jimbolia se afla o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie iar din primele verificări efectuate s-a constatat că care stabilit că cele sesizate se confirmă, iar persoana în cauză este M. H. P. L. Berthold, de 63 de ani, cetăţean german, cu reşedinţa în localitatea Jimbolia, judeţul Timiş. Din verificările efectuate, aceştia au stabilit că persoana în cauză era cunoscută cu afecţiuni cardiace şi astm. Pe corpul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga Spitalului Jimbolia în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care a survenit decesul său.

La data de 09 august a.c., în jurul orei 14.20, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Cărpiniş în timp ce executau serviciul de patrulare, l-au depistat pe raza localităţii Sânmihaiu German, pe W. Luai, din Timişoara, care conducea un autoturism. Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie, s-a stabilit că acesta are 16 ani şi nu poseda permis de conducere. Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză cercetările vor continua pentru documentarea activităţii sale infracţionale.

Poliţiştilor le-a fost semnalat la data de 09.08.2011, în jurul orei 18.40, prin apelul de urgenţă 112, faptul că pe strada Alexandru Lăpuşneanu din Timişoara a fost găsită o persoană spânzurată. Un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din primele verificări efectuate s-a stabilit că G. Dumitru, de 60 de ani, în jurul orei 17.20, când s-a întors de la lucru a observat că soţia G. Cornelia, de 55 de ani, nu este acasă dar ulterior, urcând până la mansardă, într-o cameră, a găsit-o pe aceasta spânzurată de o grindă. La o examinare sumară a cadavrului s-a observat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

La data de 09.08. a.c., în jurul orei 22.10, poliţiştii l-au depistat pe M. A. Mihăiţă, de 18 ani , din Lugoj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oloşagului din aceeaşi localitate. În urma cerificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că persoana în cauză nu poseda permis de conducere, iar autoturismul avea montate numere false fiind neînmatriculat în circulaţie. Pe numele său, poliţişti i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. În cauză cercetările vor continua.
Poliţiştii l-au depistat pe B. I. Marcel, de 22 ani, din localitatea Bîrna, judeţul Timiş, care la data de 10 august 2011, în jurul orei 00.20, a condus un autoturism pe strada Timişoarei din municipiul Lugoj. Din verificările efectuate s-a constatat că acesta nu poseda permis, poliţiştii întocmindu-i un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.