miercuri, 17 august 2011

Caraş-Severin / Cronica infracţiunilor

Un tânăr de 22 de ani este cercetat de pentru vătămare corporală din culpă

În dimineaţa zilei de 16.08.2011 poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în zona Liceului Traian Vuia din municipiu Reşiţa a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui copil.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat că în timp ce R.BOGDAN, în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism din direcţia Centru Civic spre Victoria, nu a acordat prioritate de trecere unei femei ce îşi ţinea nepotul de mână, deşi erau angajaţi în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni şi a acroşat minorul în vârstă de trei ani.
Copilul a fost rănit uşor, iar ambulanţa sosită la faţa locului l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale nefiind necesară internarea acestuia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe DN 57

În după-amiaza zilei de 16.08.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Măceşti.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism din direcţia Moldova Nouă spre Pojejena, la ieşirea dintr-o curbă a efectuat virajul spre stânga fără a se asigura şi a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi era condus de către O.ION, de 40 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului D.SORIN, în vârstă de 44 de ani, pasager în autoturismul condus de O.ION. Victima a fost transportată la Spitalul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internată.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Controlul poliţiştilor a scos la iveală un număr fals de înmatriculare

În seara zilei de 16.08.2011, poliţiştii au oprit pentru control o motocicletă care circula pe DN 6, pe raza localităţii Sadova Veche.
Conducătorul motocicletei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a declarat că nu are nici un document asupra sa.
Verificările efectuate au scos la iveală faptul că tânărul posedă permis de conducere, însă numărul de înmatriculare aparţine unei alte motociclete de aceeaşi marcă.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunile de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

PURTĂTOR DE CUVÂNT - Agent de poliţie, CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA