marți, 9 august 2011

Caraş-Severin / Cronica infracţiunilor

Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală unui bărbat suspectat că a sustras 40 de litri de combustibil dintr-un utilaj.
Lucrătorii Postului de Poliţie Coronini au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 08.08.2011 de un angajat al unei societăţi comerciale cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în urmă cu câteva zile, a sustras dintr-un utilaj al societăţii combustibil.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat bărbatul, acesta fiind T.ION, iar prejudicial în valoare de 215 lei, contravaloarea a 40 de litri de motorină a fost recuperat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
'''
Un bărbat de 49 de ani a fost găsit decedat într-o fântână, dar din primele cercetări ale poliţiştilor s-a constatat că nu sunt suspiciuni de omor.
În seara zilei de 08.08.2011 lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a dispărut de la domiciliu din data de 04.08.2011.
Poliţiştii au găsit bărbatul decedat în fântâna din curtea locuinţei unde acesta locuia din satul Agadici.
La faţa locului a sosit şi un echipaj al ISU care au scos cadavrul din fântână.
Examinarea sumară nu a indicat urme vizibile de violenţă pe corpul bărbatului, în cauză nefiind suspiciuni de omor.
Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Oraviţa unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se va stabili cu exactitate cauzele decesului.
'''
Într-o singură oră poliţiştii au depistat doi bărbaţi ce au condus autovehicule pe drumurile publice, deşi unul era sub influenţa băuturilor alcoolice iar altul nu are permis de conducere.
Poliţiştii rutieri au oprit în cursul nopţii de 08/09.08.2011 pe Calea Severinului din Caransebeş un autoturism înmatriculat în străinătate pentru control.
Conducătorul auto, R.DANIEL, în vârstă de 34 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Caransebeş, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
La doar câteva minute un alt autovehicul a fost oprit de poliţişti pe raza localităţii Brebu pentru control. Verificările efectuate de poliţişti au arătat că S.LUDOVIC, de 30 de ani, conducea autoturismul, deşi nu posedă permis de conducere, motiv pentru care s-a întocmit un dosar de cercetare penală.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA