duminică, 28 august 2011

Timiş / Control în piaţa Flavia şi Aurora din Timişoara

În ziua de 27.08.a.c, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Timiş au acţionat in pieţele Flavia şi Aurora din Timişoara, pe linia comercializării şi punerii in circulaţie a produselor purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice.
În urma acestei acţiuni au fost identificate două persoane care ofereau spre vânzare produse de îmbrăcăminte (20 articole) şi parfumuri (16 articole), purtând însemnele unor mărci înregistrate.
Poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a mărfii oferite spre vânzare în valoare totala de 5.880 de lei. Totodată au fost întocmite lui B. Dumitru, de 62 de ani şi lui C. Vasile, de 27 de ani, dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
În cauză se continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale şi pentru stabilirea prejudiciului cauzat la bugetul de stat.