luni, 1 august 2011

Caraş-Severin / Infotrafic penal

3 ÎNTR-UNUL

Poliţiştii au intervenit în dimineaţa zilei de 31.07.2011, la un accident rutier produs pe strada Zona Gării din Oraviţa.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce D.GHEORGHE, de 24 de ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate şi fără a poseda permis de conducere, pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate.
În urma accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţişti după aproximativ două ore.
În autoturismul condus de D.GHEORGHE se mai afla şi C.VIOREL, de 22 de ani, care nu a fost rănit în urma accidentului.
La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei,

NEÎNMATRICULAT PE DRUMURILE PUBLICE

În dimineaţa zilei de 31.07.2011, lucrătorii Postului de Poliţie Măureni au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, ce conducea un autoturism având valabilitatea numărului de înmatriculare expirată.
F.SORIN a fost oprit de poliţişti pe raza localităţii Fizeş, însă în urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea numărului de înmatriculare a fost expirată.
Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

ACCIDENT PE DN 58

Poliţiştii au intervenit în dimineaţa zilei de 31.07.2011, la un accident rutier produs pe DN 58 şi soldat cu rănirea uşoară a două persoane.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce tânărul C.IOAN, de 22 de ani, conducea un autoturism, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa a pierdut controlul vehiculului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un parapet din beton după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului R.DANIEL, de 37 d ani, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestora.
La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


AUTOVEHICUL ÎNMATRICULAT ÎN STRĂINĂTATE ŞI CONDUCĂTOR FĂRĂ PERMIS

Poliţiştii rutieri au depistat în după-amiaza zilei de 31.07.2011, un bărbat ce conducea un autoturism pe raza municipiului Reşiţa, deşi avea permisul de conducere suspendat.
V. MARIUS, de 33 de ani, a fost oprit de oamenii legii pentru control pe bulevardul Republicii din municipiu.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată .
Tot în cursul zilei de 31.07.2011, poliţiştii au depistat un tânăr ce a condus un autovehicul fără a avea permis de conducere.
U.REMUS, de 27 de ani, a fost oprit pentru control pe raza comunei Berzovia.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul conducea un autoturism înmatriculat în străinătate fără a poseda permis de conducere.
În autoturism a mai fost identificat şi pasagerul T.NICOLAE, de 29 de ani, iar la controlul vehiculului au fost găsiţi un număr de 44 de ştiuleţi de porumb ce au fost sustraşi de pe o parcelă ce aparţinea unui cetăţean din Berzovia.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.


TÂNĂR DEPISTAT DE POLIŢIŞTI SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE

Poliţiştii rutieri, în cadrul desfăşurării unei acţiuni privind circulaţia pe drumurile publice în cursul nopţii de 31.07/01.08.2011, au depistat un tânăr ce conducea un autoturism, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permisul de conducere reţinut.
C.CRISTIAN, în vârstă de 26 de ani, a fost oprit de oamenii legii pe pasajul Lunca Bârzavei din Reşiţa pentru control, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Purtător de cuvânt
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA