marți, 23 august 2011

Timiş / Accidente rutiere la Pădureni şi Jimbolia

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Jebel au fost sesizaţi la data de 22.08.2011, în jurul orei 23.00, despre faptul că în localitatea Pădureni, judeţul Timiş, a avut loc un accident rutier.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar din primele verificări efectuate s-a stabilit că O. A. Nicolae, de 22 ani, a condus un moped, în centrul localităţii Pădureni, a pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul şi a accidentat-o pe C. Elena, de 71 ani, din municipiul Timişoara, care se deplasa pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în sânge.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor continua în această cauză.
Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 22.08.2011, cu privire la producerea unui accident rutier.
Din primele verificări poliţiştii au constatat că B. Cristian, de 33 de ani, din localitatea Jimbolia, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din localitatea de domiciliu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de biciclistul B. Tudor, de 63 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers, lovindu-l din spate când acesta a virat spre stânga.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a lui B. Tudor.
Poliţiştii i-au întocmit conducătorului auto un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.