duminică, 7 august 2011

Caraş-Severin / Infotrafic penal

În după-amiaza zilei de 05.08.2011, oamenii legii au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Caransebeş şi soldat cu rănirea uşoară a două persoane.
Cercetările efectuate au indicat faptul că în timp ce I.CAMELIA, de 23 de ani, conducea un autoturism pe strada Episcop N.Popeia, la intersecţie cu strada General Mihai Trapsa, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către T.PETRU, de 28 de ani, autovehicul ce a fost proiectat într-un stâlp situat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două pasagere din autoturismul condus de T.PETRU, respectiv o femeie de 47 de ani şi o minoră de 12 ani, ambele fiind transportate la Spitalul din Caransebeş pentru îngrijiri medicale nefiind necesară internarea acestora.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În după-amiaza zilei de 05.08.2011, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN 58.
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în timp ce S.ANDRADA, de 24 de ani, conducea un autoturism, la schimbarea direcţie de deplasare pe drumul ce duce spre cartierul Moniom, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de un tânăr de 21 de ani, şi a intrat în coliziune cu autovehiculul condus de aceasta.
În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism condus din direcţia Reşiţa spre Bocşa de un bărbat în vârstă de 35 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto, S.ANDRADA şi a tânărului de 21 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La doar câteva minute, poliţiştii au intervenit la un alt accident produs tot pe DN 58 pe sensul de mers Caransebeş spre Reşiţa.
M.DANIEL, de 39 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o remorcă, a efectuat depăşirea unui tractor cu remorcă într-o curbă deosebit de periculoasă, unde depăşirea este interzisă. Din sens opus circula un autoturism condus regulamentar de V.EMANOIL, de 36 de ani, care pentru a evita coliziunea cu ansamblu de vehicule s-a izbit de parapeţii metalici de protecţie.
În urma accidentului a rezultat rănirea a două pasagere din autoturismul condus de V.EMANOIL, respectiv o minoră în vârstă de 11 ani, şi o femeie de 64 de ani. Minora fiind rănită grava a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar ulterior la Timişoara.
Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În urma sesizării prin apelul unic de urgenţă 112, în după-amiaza zilei de 06.08.2011 poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza oraşului Moldova Nouă şi soldat cu rănirea unei persoane.
Poliţiştii au constatat că în timp ce K.IULIU, de 47 de ani, conducea un motociclu, din direcţia Orşova spre Moldova Nouă, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a părăsit partea carosabilă şi a căzut.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului vehiculului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În noaptea 06/07.08.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza oraşului Oraviţa şi soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce M.GHEORGHE, în vârstă de 59 de ani, conduce un autoturism pe strada Cloşca, la intersecţie cu strada Zona Gării a virat stânga fără a acorda prioritate unui alt autoturism condus regulamentar de A.ANDREI, de 21 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, respectiv a conducătorului auto M.GHEORGHE şi a pasagerului din autoturismul condus de acesta, I.NICOLAE, şi a pasagerului din autoturismul condus de A.ANDREI, respectiv G.ŞTEFAN, de 20 de ani.
Victimele au fost transportate la Spitalul din Oraviţa pentru îngrijiri medicale, unde M.GHEORGHE a rămas sub supraveghere.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii au depistat în noaptea de 06/07.08.2011, un bărbat ce conducea un autoturism, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice.
R.CONSTANTIN de 31 de ani, conducea autovehiculul pe şoseaua Dunării din Moldova Nouă când a fost oprit de poliţişti pentru control.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt tânăr de 27 de ani, a fost depistat băut la volan de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, pe strada Narciselor din municipiu.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, C.FLORIN, a rezultat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA