sâmbătă, 1 octombrie 2011

Caraş-Severin / O nouă captură de ţigări

Politistii de frontiera au reusit retinerea unei persoane care avea mai multe pachete cu tigari ascunse in autoturism.
In data de 30.09.2011, in jurul orelor 15:00, in timpul efectuarii postului control de catre politistii de frontiera din cadrul S.P.F.Oravita pe comunicatia DN57, soferul autoturismului marca Opel Astra, nu a oprit la semnalul acestora.
Drept urmare, echipajul politienesc a trecut la urmarirea autoturismului si a observat, ca din interiorul sau, au fost aruncate mai multe pachete in afara carosabilului.In interiorul pachetelor s-au descoperit ascunse tigari marca 'Marble' cu inscriptia 'For Duty Free'.
Politistii de frontiera au reusit sa opreasca autoturismul in localitatea Ticvaniu Mare, iar pe sofer l-au condus la sediul sectorului in vederea efectuarii cercetarilor.
Astfel s-a stabilit ca numitul C.Daniel, cetatean roman din localitatea Oravita, in varsta de 39 ani, transporta in autoturismul pe care il conducea cantitatea de 13.540 tigarete.
Persoana in cauza declara ca nu a oprit la semnalul politistilor de frontiera deoarece se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
In consecinta, soferului carasean i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii uramaririi penale intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul indisponibilizat.