luni, 30 mai 2011

Cadavru necunoscut plutind pe Bega

1.Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei persoane găsite înecată în râul Bega

În data de 29.05.2011, în jurul orei 16.53, poliţiştii am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în canalul Bega, la Podul Modoş, este o persoană înecată.
La faţa locului a fost dirijat un echipaj auto,care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cadavrul fiind de sex bărbătesc şi în apropiere de mal, iar în zonă se află un grup de persoane curioase.
A fost anunţată echipa operativă din cadrul Secţiei 4 Poliţie, care s-a deplasat la faţa locului. Un echipaj SMURD care a scos cadavrul din apă, pe malul de vis-a-vis, deoarece nu era posibil la locul găsirii cadavrului unde erau ancorate două barje.
În urma efectuării cercetării la fata locului nu s-a putut stabili identitatea cadavrului deoarece acesta se afla în stare de degradare şi nu au fost găsite documente asupra sa. Cadavrul a fost dus la Institutului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.
În cauză cercetările vor continua.

2.Poliţiştii efectuează cercetări cu privire două accidente de circulaţie care a avut loc în judeţul Timiş

La data de 29.05.2011, în jurul orei 13.30, poliţiştii au fost semnalaţi despre faptul că strada Martir Ion Cernăianu din Timişoara a avut loc un accident de circulaţie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului , iar din primele verificări s-a stabilit faptul că H. Cătălin, de 32 de ani, din aceeaşi localitate, a condus un autoturism pe strada Martir Ion Cernăianu, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un moped condus de B. Dumitru , de 55 de ani, care era angajat în depăşire.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului mopedului.

În data de 29 mai 2011, în jurul orei 05.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 6 la km 539, în afara localităţii Izvin, judeţul Timiş, s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că N. Ioan, de 52 de ani, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, a condus un autoturism, care pe fondul oboselii a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autotractor condus de T. Zoltan, de 37 de ani, cetăţean maghiar.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerilor autoturismului, N. Ioan, N.I. Adrian, de 20 de ani, V. Mihaela, de 24 de ani şi V.Alin, de 27 de ani.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

3.Poliţiştii efectuează verificări cu privire la o persoană care a fost înjunghiată

Poliţiştii au fost sesizaţi, în data de 29.05. a.c., în jurul orei 23.15, despre faptul că pe strada Chisodei, a fost înjunghiată o persoană.
La fata locului, s-a deplasat echipajul auto, iar din primele verificări efectuate au constatat că lângă poarta imobilului era căzută o persoană respectiv A. Florin, de 43 ani, din Timişoara, care prezenta o plagă la nivelul capului şi o plagă înjunghiaă în pulpa piciorului stâng.
Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru investigaţii chirurgicale deoarece i-a fost atinsă artera femurală
În urma audierii lui I. E. Graţiela de 31 de ani, a reieşit faptul că suspecţi de comiterea acestei fapte este G. Racoti, de 30 de ani, din localitatea Mironeasa, judeţul Iaşi, fostul său concubin, care, împreună cu o altă persoană, după ce a spart geamurile de la locuinţă, a intrat în interior, l-a lovit şi l-a înjunghiat pe fratele ei pentru a se razbuna.
În cauză, cercetările vor continua.

4.Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi fiind sun influenţa băuturiloe alcoolice

La data de 29 mai 2011, în jurul orei 01.45, poliţiştii din Postului de Poliţie Peciu Nou, l-au depistat pe C. Petty, 21 de ani,, din localitatea Parţa, judeţul Timiş ,în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 593.
Din verificările efectuate s-a constatat faptul că persoana în cauză nu poseda permis de conducer, iar fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74mg/l alcool în aerul expirat.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibaţie alcocolică peste limita legală.
Cercetările vor continua.

5.Poliţiştii au depistat o persoană care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 29.05.ac., în jurul orei 18.45, poliţiştii l- au depistat pe M. Ioan ,de 52 de ani, din Timişoara, care a condus un autoturism în localitatea Şag fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Timişoara unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penbal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

6.Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fără a avea înmatriculat în circulaţie autoturismul

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 19.00, pe D.J. 692 la km 16, poliţiştii, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism , iar în urma verificărilor efectuate au constatat că acesta nu poseda permis de conducere, iar numerele de înmatricular e provizorii erau expirate.
Poliţiştii i-au întocmit lui L. M. Stelian un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi a unui autoturism neînmatriculat în circulaţie.
In cauză, cercetările vor continua.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş