marți, 17 mai 2011

Programul RABLA pentru aparate auditive vechi

Fundatia Europa Tara Mea in parteneriat cu Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara si Cabinetul Medical Audio-optica, aduc un avantaj unic pe piata protezarii auditive din Romania – programul "RABLA" pentru aparatele auditive vechi!
Astfel incepand cu 18 Mai si pana pe 31 August 2011 va asteptam la cabinetul medical AUDIO-OPTICA cu vechiul aparat auditiv si in schimbul acestuia veti primi AVANSUL pentru un nou aparat auditiv digital.
In plus toate investigatiile necesare protezarii auditive vor fi GRATUITE pentru cei care hotarasc sa-si schimbe aparatul auditiv vechi cu unul nou, in cadrul programului RABLA pentru aparate auditive vechi!
Acest program reprezinta o varianta comoda, practica si rapida pentru a va schimba vechiul aparat auditiv cu unul nou, indiferent de marca, sau daca sunteti sau nu pacient Audio-optica.
Pentru a putea sa beneficiati de Programul Rabla pentru aparate auditive vechi va asteptam la cabinetul medical AUDIO-OPTICA din bd. Revolutiei 1989 nr 13, corp 1A, Timisoara, Tel: 0372.768.456,www.audio-optica.ro.