duminică, 15 mai 2011

Poliţiştii cercetează o persoană pentru comiterea infracţiunii de distrugere

Poliţiştii cercetează o persoană pentru comiterea infracţiunii de distrugere

În data de 13.05.2011, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană din localitatea Giroc despre faptul că la fereastra casei sale se afla un grup de patru tineri iar când acesta le-a cerut să plece deoarece făceau gălăgie, unul dintre tineri a lovit cu pumnul geamul ferestrei spărgându-l.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie , iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă.
În urma investigaţiilor efectuate , politiştii l-au depistat pe B. Alexandru, 19 ani, din localitatea Giroc, judeţul Timiş, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
În cauză cercetările vor continua.

Poliţiştii cerceteaza un accident de circulaţie produs pe strada Divizia 9 Cavalerie din municipiul Timişoara

La data de 14.05.2011, în jurul orei 10.15, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Divizia 9 Cavalerie din municipiul Timişoara a avut loc un accident de circulaţie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că S.Teodor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Divizia 9 Cavalerie spre strada Demetriade a surprins şi accidentat pe M. Elena, de 53 ani, din Timişoara, care a traversat strada prin locul marcat şi semnalizat 'trecere pietoni'.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul.

Poliţiştii au depistat mai multe persoane care conduceau autoturisme pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 13 mai 2011, în jurul orei 21.20, poliţiştii l-ai depistat pe I. Milutin, de 40 de ani,în timp ce a conducea un autoturism pe strada Serelor din localitatea Chişoda fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cazuă a fost testată cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,59 mg/l în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii l-au depistat , în data de 14 mai a.c., pe P. D. Ioan, de 19 ani, din localitatea Cliciova, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Lugoj, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoarea de 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la Serviciul de Medicină Legală unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În data de 14.05.2011, în jurul orei19.40 , pe D.N. 59, în localitatea Sag, poliţiştii în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier au oprit pentru control un autoturism ,iar la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,46 mg/l în aerul expirat.
K. O. Liana, din Deva, a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge şi stabilirea alcoolemiei.
În data de 15.05.2011, în jurul orei 00.50 , poliţiştii l-au depistat pe D. I. Daniel, din localitatea Beregsău Mic, judeţul Timiş, pe DJ. 591, în timp ce conducea un autotren, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de alcolemie 0.54 mg/l alcool în aerul expirat şi a fost condusă la Spitalul Judeţean Timişoara, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcolemie.

Depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice fără a poseda permise de conducere sau fiind suspendate

La data de 14.05.2011,în jurul orei 10.50, pe D.N. 59A, în localitatea Cărpiniş, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că permisului de conducere a lui O. G. Alin, a este anulat.
Poliţiştii, la data de 15 mai a.c., în jurul orei 03.20, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Vasile Alecsandri din Timişoara l-au depistat pe F. G. Claudiu, de 25 ani din aceeaşi localitate, care conducea un autoturism.
Au procedat la oprirea acestuia, iar în urma verificării în baza de date a permisului de conducere s-a constatat că susnumitul îl avea suspendat din data de 08.03.2011.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
În data de 14.05.2011, în jurul orei 03.25,poliţiştii l-au depistat pe S. Gheorghiţă care a condus un autoturism pe strada Andrei Mocioni din Timişoara,iar în urma verificării în evidenţele de poliţie a reultat faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat pentru consum de alcool.
Deoarece emana vapori de alcool, persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest acare a indicat o valoare de 0,37 mg/l în aerul expirat.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiteea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat şi având o îmbibaţie alcolică peste limita legală admisă.

Poliţiştii cercetează un accident de circulaţie care a avut loc în localitatea Făget

În data de 14.05.2011,în jurul orei 17.15, poliţiştii au fost semnalaţi despre faptul că pe strada Ţarinii din localitatea Făget, judeţul Timiş, a avut loc cu accident de circulaţie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că A. Ciprian, a condus un autoturism, iar din cauza efectuării manevrei de mers înapoi fără a se asigura corespunzător la ieşirea din faţa imobilului, a intrat în coliziune cu un moped condus de D. S. Sergiu, de 16 ani, din localitatea Făget circula regulamentar pe drumul prioritar.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului mopedului.
Cercetările vor continua pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş