luni, 16 mai 2011

A furat drujba și flexul

1.Poliţiştii au depistat o persoană suspectă de comiterea infracţiunii de distrugere

În data de 15.05.2011, Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la un bar din municipiul Timişoara o persoană face scandal.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că o persoană făcea scandal şi totodată a distrus un aparat de cafea.
Poliţiştii l-au identificat pe B. Vanea, de 42 de ani, din Timişoara, care a fost condus la sediul poliţiei unde i-au fost întocmite acte premergătoare în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

2.Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere

La data de 15 mai 2011, în jurul orei 01.00, pe D.N. 59C între localităţile Nerău şi Sânnicolau Mare, poliţiştii, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier au oprit pentru control un autoturism condus de P. R. Alin, iar în urma verificărilor în evidenţele de poliţie s-a constatat faptul că persoana în cauză nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
Cercetările vor continua pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

3.Poliţiştii au depistat o persoană care conducea un autoturism pe drumurile publice fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 15.05.2011, în jurul orei 17.15, pe D.J. 681A, în localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier au oprit pentru control un autoturism iar la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,49 mg/l în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit pe numele lui C. Ion, dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Cercetările vor continua.

4.Poliţiştii au depistat o persoană suspectă de comiterea unui furt din locuinţă

Poliţiştii lugojeni l-au depistat, în data de 16.05.2011 în jurul orei 00.30, pe V. D. Cristian, de 28 de ani, din localitatea Turnu Ruieni, judeţul Caraş Severin, pe strada Mihai Viteazu din Lugoj având asupra sa o drujbă şi un flex.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile au fost sustrase de către acesta dintr-o locuinţă localitatea Delamarina, judeţul Timiş.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, bunurile fiind recuperate şi predate părţii vătămate.

5.Poliţiştii au depistat două persoane care au pescuit în perioada de prohibiţie

Poliţiştii i-au depistat, în data de 15.05. a.c., pe Ţ. Vi. Dorin, din oraş Ciacova şi M. Viorel din comuna Ghilad, judeţul Timiş, în timp ce pescuiau cu şase undiţe la plută pe râul Timiş.
Persoanelor în cauză le-au fost întocmite dosare penal pentru săvârşirea infracţiunii de pescuit comercial în habitate piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, a peştilor şi a altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea activităţii lor infracţionale.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş