luni, 30 mai 2011

Firmă din Cluj care acordă împrumuturi controlată la filiala din Timişoara

Poliţiştii împreună cu celelalte instituţii competente au efectuat verificări la o societate comercială cu sediul în judeţul Cluj şi cu punctul de lucru în Timişoara, societate care are ca domeniu de activitate organizarea la nivel de afacere a unor grupuri de consumatori, în vederea dobândirii de sume de bani cu plata în rate.
În data de 20 mai 2011, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş împreună cu comisari ai Gărzi Financiare Timiş, au efectuat un control la punctul de lucru al societăţii, situat în Timişoara, bulevardul Mihai Viteazul. În urma controlului efectuat a fost aplicată de către Garda Financiară o sancţiune contravenţională în valoare de 1000 lei.
Deoarece la momentul controlului, la punctul de lucru au fost găsiţi doar câţiva angajaţi, reprezentanţii societăţii au fost invitaţi să se prezinte la sediul Gărzii Financiare pentru audieri în zilele de 24 şi 25 mai.
În urma activităţilor desfăşurate, Garda Financiară Timiş a solicitat efectuarea unui control la sediul societăţii din Cluj, de către comisari ai Gărzii Financiare Cluj, pentru verificarea documentaţiei care stă la baza înfiinţării firmei, precum şi a activităţilor pe care le desfăşoară.
De asemenea vă mai aducem la cunoştinţă că la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor au în cercetare două dosare care vizează plângeri penale formulate de două persoane din judeţul Timiş împotriva acestei societăţi pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş