marți, 3 mai 2011

Poliţiştii au întocmit dosar penal unei femei care şi-a înjunghiat concubinul

Urmare a informării noastre din data de 02.05.2011 referitoare la agresarea unui bărbat de 33 de ani din Timişoara de către concubina sa , vă comunicăm faptul că G. Ionica, fost prezentată în faţa procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş împotriva acesteia fiind luată măsura de a nu părăsi localitatea Timişoara pe o perioadă de 30 zile.

Poliţiştii au depistat o persoana care a condus un autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 02.05.2011, ora 11.30, poliţiştii l-au depistat pe R. Avel, de 70 de ani, din localitatea Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 59 A, pe raza localităţii Săcălaz, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aer expirat , fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Timişoara unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoana având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

Cercetările vor continua pentru a se proba întreaga sa activitate infracţională.

Poliţiştii au depistat o persoana care conducea un autoturism pe drumurile publice deşi avea permisul de conducere suspendat

În data de 02 mai a.c. , poliţiştii în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Badea Cârţan din Timişoara, în jurul orei 08.30, l-au depistat pe S. Tiberiu, de 23 de ani, , din municipiu, care conducea un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că acesta avea permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 90 zile.

Poliţiştii i-au întocmit acte premergătoare în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat.

Depistat de poliţişti în timp ce transporta material lemnos cu avizul de însoţire expirat

În ziua de 02.05.2011, în jurul orei 16.20, în cadrul unei acţiunii desfăşurate pe raza Postului de Poliţie Jamu Mare, poliţiştii, l-au depistat pe DN 57, în localitatea Jamu Mare, pe B. Ioan, de 47 de ani, din localitatea Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4 metri cubi material lemnos (margini de scândură) din specia fag având avizul de însoţire a mărfii expirat

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar cantitatea material lemnos a fost confiscată urmând a fi valorificată de către Ocolul Silvic Lunca Timişului.

Depistat de poliţişti în timp ce transporta cantitate de 120 litri alcool fără a putea dovedi provenienţa acestora

Cu ocazia activităţilor vizând combaterea comerţului ilegal cu produse accizabile, poliţiştii din cadrul Poliţiei Făget l-au depistat pe M. Petrică , de 28 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, pe DN 68 A , în timp ce transporta într-un autovehicul, cantitatea de 120 litri alcool, ambalat în recipiente din plastic a 20 litri bucata. Provenienţă acestora nu a putut fi dovedită în condiţiile legii.

Poliţiştii au sancţionat persoana în cauză cu amendă în valoare de 1.000lei 12/1990 şi au dispus ridicarea cantităţii de alcool în vederea confiscării.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş