marți, 3 mai 2011

REŢINUŢI PENTRU CONTRABANDĂ CU ŢIGARETE

Peste 120.000 de ţigarete netimbrate, de provenienţă Republica Serbia, au fost descoperite de poliţiştii din Timiş, într-un autoturism / Persoanele care se aflau în maşină sunt cercetate pentru contrabandă cu produse accizabile netimbrate.

În după-amiaza zilei de 2 mai a.c., poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, cu sprijinul ofiţerilor D.G.I.P.I., au depistat, în municipiul Lugoj, un autoturism în care erau transportate peste 120.000 de ţigarete netimbrate, fără documente de provenienţă.

Conducătorul autoturismului, I.C.R., de 26 de ani, împreună cu alţi doi ocupanţi ai autoturismului, respectiv N.C.A şi P.G., ambii de 29 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei unde le-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă cu produse accizabile netimbrate.

Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat în vederea luării măsurilor asiguratorii conform dispoziţiilor procurorului de caz, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE