vineri, 6 mai 2011

Poliţiştii au depistat mai multe persoane care conduceau autoturisme pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice

În data de 04.05.2011, în jurul orei 02.10, poliţiştii rutieri l-au depistat pe M.V. Ion în timp ce conducea un autoturism pe strada Păun Pincio, din municipiul Lugoj, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Lugoj unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În data de 05.05.2011, în jurul orei 21.10, pe D.N. 59 Şag, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe V. Petru, care conducea un autotractor aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În data de 06.05.a.c., în jurul orelor 01.35, poliţiştii l-au depistat pe B. I. Doru , de 57 de ani, din Timişoara, ,în timp ce conducea un autoturism pe strada Martir Dumitru Jugănaru din aceeaşi localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul testării indicând valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În data de 05 mai 2011, în jurul orei 22.50, poliţiştii l-au depistat pe C. Mihai de 42 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dâmboviţa din localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice .
Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit pe numele acestora câte un dosar penal comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.
Cercetările continuă pentru documentarea activităţii infracţionale.
2. Poliţiştii cercetează două persoane suspecte că ar fi folosit cecuri false
În data de 05 mai a.c. , în urma activităţilor de cercetare penală, ofiţerii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au dispus începerea urmăririi penale faţa de I. Florin, din sat Rotăreşti, judeţul Vâlcea, care în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Timişoara, a emis doua file cec în valoare de 10.372 lei în favoarea unei alte societăţi comerciale .
Ambele file au fost refuzate pe motiv de lipsă disponibil.
Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.
3. Arestaţi preventiv
Urmare a informării noastre din data de 05 aprilie 2011 referitoare la faptul că poliţiştii au reţinut două persoane suspecte de uciderea unei femei din localitatea Stanciova , judeţul Timiş, vă comunicăm faptul că Tribunalul Timiş a admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi a emis pe emis pe numele lui R. D.Georgian şi M. Barbu, ambii de 20 de ani, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.
Poliţiştii vor continua cercetările.
4. Poliţiştii cercetează un accident de circulaţie produs pe DN 6
Poliţiştii au fost sesizaţi , în data de 05.05.2011, în jurul orei 16.15 despre faptul că pe DN 6 la km în afara localităţii Jena a avut loc un accident de circulaţie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări s-a stabilit că pe G. Iulian, de 39 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş- Severin, a condus o autoutilitară şi din cauza neatenţiei în conducere a pătruns pe sensul opus de deplasare intrând în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de D. D.Mircea, de 55 de ani, din localitatea Haţeg, judeţul Hunedoara.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului.
Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul rutier.
5. Poliţiştii timişoreni cercetează un accident de circulaţie produs pe strada Calea Aradului
În data de 05.05.2011 în jurul orei 22.20, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la intersecţia străzilor Câmpina cu Calea Aradului a avut loc un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie în vederea cercetărilor, iar în urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că S.F.Marinel, de 41 de ani, din Timişoara, nu a respectat semnificaţia indicatorului Cedează trecerea intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de H. M. Sorin, de 21 de ani, acesta fiind proiectat într-un alt autoturism condus de D.T. Alexandru care circula din sens opus.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei.
De asemenea în urma aceloraşi verificări a reieşit faptul că conducătorul motocicletei nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.
Poliţiştii cercetează evenimentul rutier pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care acesta s-a produs.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş