marți, 24 mai 2011

URMĂRIT PENTRU COMITEREA MAI MULTOR FURTURI PRINS DE POLIŢIŞTII TIMIŞENI

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Variaş şi cei din cadrul serviciului de Intervenţie Rapidă Timiş au reuşit identificarea şi reţinerea unui urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere .
Ca urmare a unor activităţi de investigare desfăşurate, în ziua de 24 mai a.c., în jurul orelor 14.00, poliţiştii au reuşit depistarea şi reţinerea lui Constantin B., de 38 ani, din localitatea Variaş, judeţul Timiş, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Acesta a fost condamnat de Judecătoria Sânnicolau Mare la executarea unei pedepse cu închisoarea de 5 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere .
În fapt, în cursul anului 2009, cel în cauză, împreună cu alte două persoane, pe raza localităţii Variaş, a comis mai multe furturi din locuinţe şi autoturisme şi a fost depistat de poliţişti în timp ce a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Persoana în cauză a fost depusă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş