marți, 12 iulie 2011

Cadavru necunoscut plutind pe Bega

Poliţiştii secţiei 4 au depistat un urmărit general

În data de 11.07.2011, în jurul orei 16.15, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii secţiei 4 a fost depistat şi identificat la intersecţia străzilor Liege cu Calea Aradului V. GHEORGHE, de 26 de ani, din localitatea Aleşd, judeţul Bihor.
În urma verificărilor efectuate în evidenţele Politiei Române s-a stabilit că persoana în cauză poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis în data de 15.06.2011 de Judecătoria Oradea.
Bărbatul era condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru comiterea mai multor infracţiunii de furt calificat pe raza judeţului Bihor, fiind dat în urmărire generală din data de 11.07.2011.

I-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

În urma acţiunii desfăşurate pe linie rutieră pe raza oraşului Sânnicolau Mare, a fost depistat de poliţişti, în jurul orei 18:00 pe strada Gării, din oraş A. IOAN, de 60 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un tractor şi două remorci care nu aveau montate numerele de înmatriculare sau de înregistrare.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar tractorul şi cele două remorci pe care îl conducea în momentul depistării nu erau înmatriculate si înregistrate.
Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, conducerea unui autoturism pe drumurile publice neînmatriculat şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Demersuri pentru identificarea unui cadavru cu identitate necunoscută

În data de 11.07.2011, în jurul orei 07.50, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă despre faptul că pe râul Bega a fost văzut un cadavru plutind.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care au procedat la scoaterea cadavrului din apă. În urma verificării interiorului vestimentaţiei nu au fost găsite documente de identitate dar au fost descoperite asupra acestuia nouă sticluţe care conţineau o substanţă de culoare argintie.
Corpul neînsufleţit a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului.
Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea identităţii bărbatului.

Dosar penal unei femei pentru lovire sau alte violenţe

În jurul orei 22.50 poliţiştii secţiei 2 au fost sesizaţi prin intermediul apelului de urgenţă că în curtea unui imobil situat pe strada Gloriei din Timişoara a izbucnit un scandal.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constat că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi L. Doina, de 62 de ani, din Timişoara a lovit-o pe C. S. Liliana, de 43 de ani, din aceeaşi localitate.
În cauză poliţiştii au aplanat conflictul şi au întocmit dosar penal agresoarei pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Cercetările vor continua.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş