vineri, 15 iulie 2011

Infotrafic penal

ACCIDENTUL NERECUNOSCUT

Poliţiştii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 14.07.2011, cu privire la faptul că o femeie s-a prezentat la Spitalul Oraviţa şi a declarat că are nevoie de îngrijiri medicale întrucât a căzut cu mopedul.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că femeia nu deţine nici un moped şi că a fost pasageră într-un autoturism implicat într-un accident rutier.
Din cercetări a rezultat că C.MARCEL în timp ce conducea un autoturism pe strada principală din Broşteni (Oraviţa), din cauza vitezei şi lipsei de experienţă, întrucât nu poseda permis de conducere, a pierdut control vehiculului şi s-a izbit de un pod de piatră, după care s-a răsturnat în şanţul de scurgere a apei pluviale de la o înălţime de 2,7 m.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerei M.ELENA, de 31 de ani, care a fost transportată ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea.
Până la sosirea poliţiştilor, conducătorul auto a mutat autoturismul de la locul accidentului, transportându-l în grădina sa.
C.MARCEL a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi modificarea locului sau ştergerea urmelor accidentului de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală unei persoane fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

ACCIDENT CU MOPEDUL

Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs în seara zilei de 14.07.2011, pe DC17, drum ce face legătura între DN6 şi localitatea Ilova.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce I.PATRICIA, de 18 ani, fără a poseda cursul de legislaţie rutieră, a condus un moped neînregistrat, iar pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul vehiculului şi a căzut pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerei G.MARIA, de 62 de ani, care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Caransebeş unde a rămas internată.
Conducătoarea mopedului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în momentul producerii evenimentului cele două nu purtau casca de protecţie.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A PĂRĂSIT PARTEA CAROSABILĂ

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au intervenit la un accident rutier produs pe DN 58 şi soldat cu două victime.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce H.DANIELA, de 19 ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul vehiculului şi a părăsit partea carosabilă.
În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerilor L.A., de 17 ani, şi B.E., de 15 ani. Ambii au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea acestora.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT- Agent de poliţie - Ancuţa - Ramona Cărbunaru