duminică, 24 iulie 2011

Caraş-Severin / Omorât în staţia de autobuz

'PE AICI NU SE TRECE'

În cadrul desfăşurării unei acţiuni privind circulaţia pe drumurile publice în seara zilei de 22.07.2011, poliţiştii au intervenit pentru deblocarea circulaţiei pe un pod ce trece peste râul Bârzava.
V.MARIUS, de 33 de ani, a blocat, cu autoturismul pe care îl conducea, circulaţia pe podul peste râul Bărzava, care face legătura între strada Călăraşilor şi cartierul Driglovâţ.
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de blocare cu intenţie a drumului public şi refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge sau testării aerul expirat în vederea stabilirii alcoolemiei.

CU EURO ÎN BUZUNAR

În după-amiaza zilei de 22.07.2011 poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi cetăţenii străini au înşelat o casieră de la o casă de schimb valutar din Oţelu Roşu cu 2200 de euro.
Iniţial cei doi s-au prezentat pentru schimbul valutar, însă casiera i-a refuzat pe motivul lipsei sumei de 50 de euro. Ulterior unul din cei doi i-a înmânat o altă sumă de valută susţinând că sunt 5000 de euro. Casiera a primit valuta fără a o mai număra şi i-a dat suma de 20850 lei reprezentând contravaloarea în lei.
Al doilea cetăţean a schimbat suma de 100 de euro după care a plecat.
Casiera a constatat că din suma de 5000 de euro lipsesc 2200 de euro.
La scurt timp, poliţiştii au depistat unul din bărbaţi pe strada Ştefan cel Mare, acesta fiind M.M., în vârstă de 45 de ani.
Cel de-al doilea a fost depistat în trafic de către lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta este E.N., de 27 de ani, ambii fiind cetăţeni bulgari.
Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

A DECEDAT

În seara zilei de 23.07.2011, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Republicii, într-o staţie de autobuz, între doi bărbaţi a avut loc o altercaţie, unul dintre aceştia fiind căzut la pământ ca urmare a loviturilor primite de la celălalt.
Victima, M.ANGHEL, de 44 de ani, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fiind în stop-cardiorespirator, însă a decedat.
Celălalt bărbat, după agresiune a dispărut de la locul faptei, însă după câteva ore a fost identificat, acesta fiind G.GHEORGHE, de 39 de ani.
Cadavrul victimei a fost transportat la morgă, unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se va stabili cu exactitate cauzele decesului.
În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc altercaţia.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA