vineri, 8 iulie 2011

Cronica infracţiunilor: Scandal, braconaj şi accident de muncă

Accident de muncă


În data de 07.07.2011, în jurul orei 08.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul la o societate comercială cu punct de lucru pe strada Ovidiu Cotruş din municipiul Timişoara a avut loc un accident de muncă.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar din primele verificări efectuate s-a constatat că C. Ferenc, de 45 ani, în calitate de legător prefabricate a fost accidentat la cap din cauza unei manevre greşite a macaragiului.
Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Timişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc incidentul.

Incident pe un fond de vânătoare din localitatea Făget

Urmare a informării noastre din data de 06.07.2011, cu privire I. Traian, de 76 de ani, din localitatea Bunea Mare, judeţul Timiş care l-a împuşcat accidental în zona spatelui pe R. Ioan, de 24 de ani, pe un fond de vânătoare din localitatea Făget, vă comunicăm faptul că poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, uz de armă letală fără drept, efectuarea de operaţiuni cu arme şi muniţii şi braconaj pentru că nu deţinea autorizaţie legală de vânătoare.

Dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe

La data de 07.07.a.c, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în faţa unui bar din localitatea Balinţ a izbucnit un scandal.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului iar din primele verificări efectuate s-a stabilit că administratorul barului M. Ioan, de 50 de ani şi fiul acestuia M. Daniel, de 22 de ani, l-au lovit cu pumnii în zona feţei pe B. A., de 18 ani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.
Persoana agresată a fost transportată la Spital Municipal Lugoj în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Cercetările vor continua.
Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş