joi, 7 iulie 2011

CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT

În seara zilei de 05.07.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 573, între Oraviţa şi Brădişorul de Jos soldat doar cu pagube materiale.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un autoturism implicat în accident a fost condus de către D.COSTEL, de 51 de ani, însă valabilitatea nr. de înmatriculare a expirat în data de 30.11.2010.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

NEACORDARE DE PRIORITATE

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraviţa au intervenit la un accident rutier produs pe DN 57, pe raza oraşului Oraviţa în seara zilei de 06.07.2011 şi soldat cu o victimă.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce S.FLORINA, de 19 ani, conducea un autoturism, la ieşirea dintr-o staţie peco nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul condus regulamentar de către B.OVIDIU, de 38 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei S.MARIANA, de 45 de ani, care a fost transportată la Spitalul din Oraviţa, iar ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru investigaţii medicale amănunţite.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

CU MANDAT ÎN AREST

În cursul zilei de 06.07.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Comunale Teregova au depistat un bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de doi ani.
Pe numele lui M.DORU, de 52 de ani, Judecătoria Dej, a emis mandatul în data de 31.03.2011 pentru săvârşirea infracţiunii de furt, întrucât în data de 23.11.2010, în timp ce era cazat de către F.R. a sustras din locuinţa acesteia diferite bunuri în valoare de aproximativ 5000 de lei.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi arestare Preventivă Caraş-Severin.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA