vineri, 8 iulie 2011

Tâlhărie în gara din Reşiţa

VALABILITATE EXPIRATĂ

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate de poliţişti în dimineaţa zilei de 07.07.2011, a fost depistat un tânăr ce conducea un autoturism neînmatriculat.
F:FLORIN, de 19 ani, conducea autovehiculul pe bulevardul Republicii din Reşiţa când a fost oprit de poliţişti pentru control. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea numărului de înmatriculare a fost expirată din data de 30.06.2011.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

CU ALCOOLEMIE PE MOPED

În după-amiaza zilei de 07.07.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oţelu Roşu, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Mesteacănului din oraş.
Poliţiştii, în urma cercetării la faţa locului, au constatat că G.ANDREI, de 24 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat, a acroşat un minor în vârstă de 5 ani, care se afla staţionat cu bicicleta pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorului care a fost transportat lşa spital pentru îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului mopedului a rezultat o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

COLIZIUNE CU UN AUTOCAMION

În seara zilei de 07.07.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au intervenit la un accident rutier produs pe strada Ardealului în urma căruia o persoană a fost rănită.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce T.PETRU, de 44 de ani, conducea un autocamion cu remorcă din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul ce rula regulamentar în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, conducătoarea autoturismului, D.VIORICA, de 50 de ani, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, refuzând însă internarea..
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ARESTARE PENTRU TÂLHĂRIE

În noaptea de 05/06.07.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au intervenit cu promptitudine la solicitarea unui tânăr în vârstă de 19 ani, care a sesizat că în timp ce se afla cu alţi doi tineri, persoane necunoscute i-au bătut şi le-au luat banii.
Echipa mixtă deplasată la faţa locului, pe baza informaţiilor obţinute şi în urma activităţilor desfăşurate, în doar câteva minute,au reuşit identificarea a doi tineri, suspectaţi de comiterea faptei.
N.GABRIEL, de 19 ani, P.VASILE, de 20 de ani, şi M.ADRIAN, de 24 de ani, au declarat că în timp ce se aflau în Gara Reşiţa Nord, prin violenţă şi sub ameninţări cu cuţitul au fost deposedaţi de banii pe care îi aveau asupra lor.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
Poliţiştii i-au reţinut pe S.ANDREI, de 21 de ani şi G.CRISTIAN, de 24 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării instanţei de judecată celor doi le-au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA