vineri, 29 iulie 2011

Caraş-Severin / Jandarm şi-n timpul liber

Vineri, 29 iulie a.c., în jurul orei 12.00, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş Severin, aflându-se în timpul liber, a observat în zona Complexului Victoria din mun. Reşiţa, o persoană de sex masculin, care avea în mână un cuţit pe care îl agita în aer. Subofiţerul, după ce şi-a prezentat calitatea, a reţinut persoana în cauză şi a sesizat telefonic dispecerul de serviciu.
Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş Severin s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe Tiberiu L. în vârstă de 45 de ani, din Caransebeş care avea asupra sa, un cuţit de 33 cm lungime, lama fiind de 20 cm. lungime şi 2,5 cm. lăţime.
Împotriva numitului Tiberiu L., jandarmi au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea infracţiunii de: 'portul, fără drept, în locurile si împrejurările în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publică, a cutitului...' dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE