marți, 12 iulie 2011

Infotrafic penal

ACCIDENT PE DN 57 B

În după-amiaza zilei de 11.07.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 57B şi soldat cu rănirea unei persoane.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce T.AURELIAN, de 65 de ani, conducea un autoturism din direcţia Prigor spre Orşova, din cauza căldurii şi a prolemelor medicale i s-a făcut rău, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat cu maşina în şanţul de scurgere a apei pluviale.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

CU PERMISUL REŢINUT

În cadrul desfăşurării de activităţi privind circulaţia pe drumurile publice, lucrători din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane au depistat un bărbat care a condus un autoturism, deşi avea permisul de conducere reţinut.
B.PETRU, de 59 de ani, conducea autovehiculul pe strada Trandafirilor când a fost oprit de poliţişti pentru control.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul avea permisul reţinut din data de 06.03.2011 pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

I-AU FOST SPARTE GEAMURILE DE LA MAŞINĂ

În seara zilei de 11.07.2011, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către S.VASILE cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Cloşca din oraş, B.ADRIAN, i-a spart cu un corp contondent geamurile laterale din partea stângă ale autoturismului.
Bărbatul a depus o plângere, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
Purtător de cuvânt - Agent de poliţie - CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA