joi, 14 iulie 2011

Noi proiecte de hotărâre

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:
1.Proiect de hotărâre privind investiţiile de peste un milion de euro.
2.Proiect de hotărâre privind modificarea şi aprobarea Statului de Funcţii pentru Direcţia Poliţiei Locale Timişoara.
3.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea cantinei de ajutor social Timişoara pentru dezvoltarea unui Centru Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost”, a Documentaţiei tehnico-economice şi a Analizei cost-beneficiu, precum şi a cheltuielilor legate de proiect ce revin Municipiului Timişoara, în vederea accesării fondurilor nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 aferent Axei prioritare 1. - „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1. – „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub-domeniul: „Poli de creştere
4.Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a boxelor nr.7 şi 8, în suprafaţă de 63,23 mp., la preţul de 5.000 euro, situate în imobilul din piaţa Unirii nr.6.
5.Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a Spaţiului Comercial 1, în suprafaţă de 51,7 mp., la preţul de 90.000 euro, situat în imobilul din Timişoara, B-dul 16 Decembrie 1989 nr.3.
6.Proiect de hotărâre privind aprobarea Statului de funcţii, Organigramei şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Teatrul German de Stat.

Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 25 iulie 2011, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.