marți, 12 iulie 2011

Francezi la Consiliul Judeţean Timiş

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a avut astăzi în Sala Verde a Palatului Administrativ o întrevedere cu o delegaţie franceză, condusă de Alain Jeannot, consilier general delegat pe probleme legate de afaceri europene în cadrul Consiliului Departamental Rhone.
Cu acest prilej, s-a discutat despre colaborarea dintre Timiş şi Rhone, care a fost stabilită printr-un protocol datorită căruia au fost realizate o serie de activităţi care au vizat în principal domeniul social.
„Dorinţa Consiliului Departamental Rhone este să continue şi să dezvolte această cooperare”, a subliniat Alain Jeannot, consilier general delegat pe probleme legate de afaceri europene.
La rândul său, preşedintele CJT Constantin Ostaficiuc a amintit implicarea Consiliului Departamental Rhone în domeniul protecţiei sociale a copiilor din Timiş. De altfel, una dintre cele mai recente cooperări a vizat construirea la Lugoj pe str. Făgetului nr. 158, a două case pentru tineri care au părăsit centrele de plasament. De asemenea, în fiecare an în perioada verii se organizează tabere în Timiş sau Rhone, destinate copiilor din cele două regiuni.