marți, 19 iulie 2011

Timiş / Cronica infracţiunilor - Jaf la 16 ani

Persoană suspectă de comiterea infracţiunii de tâlhărie

La data de 18.07.2011, în jurul orei 17.00, la sediul Poliţiei Comunale Săcălaz poliţişti s-a prezentat I. C. Ovidiu, de 44 ani, din Hunedoara care a sesizat faptul că o persoană necunoscută l-a agresat fizic şi i-a sustras o borsetă.
Din verificările efectuate s-a stabilit că în cursul nopţii, în jurul orei 00.40, I. C. Ovidiu, se deplasa cu bicicleta pe strada a V-a din localitatea Beregsău Mare, judeţul Timiş, moment în care a fost agresat de către o persoană necunoscută care i-a sustras o borsetă care era aşezată pe coarnele bicicletei şi în care se aflau două telefoane mobile,o sumă de bani şi mai multe bunuri personale.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe N. P. D., de 16 ani, de localitatea Săcălaz.
Acesta a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore urmând ca în cursul acestei dimineţi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Toate bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Dosar penal întocmit pentru lovire sau alte violenţe

La data de 18 iulie 2011, în jurul orei 19.20, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către V. F. Ramona , din localitatea Buziaş, judeţul Timiş despre faptul că soţul acesteia V. Cristinel face scandal în familie.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului iar din primele verificări s-a stabilit că V. Cristinel, de 34 de ani, pe fondul consumului de alcool a lovit-o pe soţia sa cu pumnii şi picioarele aceasta fiind transportată la Centrul de Sănătate Buziaş.
Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Cercetările vor continua pentru documentarea activităţii sale infracţionale.

Bărbat care transporta marfa fără a poseda documente de provenienţă

În data de 18.07.a.c., în jurul orei 19.50 , poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Făget în timp ce executau serviciul de patrulare pe Calea Lugojului, l-au depistat pe N. A. Valentin, 37 ani, din localitatea Deva, judeţul Hunedoara, care avea asupra sa 60 de flacoane din plastic a câte 1 litru fiecare, având inscripţionat pe etichetă ,,ALKOHOL,, de provenienţă sârbească.
Întrebat de documentele de provenienţă acesta a declarat că nu le deţine deoarece le-a cumpărat dintr-o piaţă din municipiul Timişoara pentru nişte cunoscuţi din Deva plătind pentru ele 1.200 de lei.
Poliţiştii i-au aplicat sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru efectuarea de acte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită şi au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de alcool.

Dosar penal unei persoane pentru scandal

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.45, poliţiştii au fost semnalaţi despre faptul că la locuinţa lui N. Ioan, din localitatea Lugoj a izbucnit un scandal.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului iar din verificările efectuate s-a constatat că M. Petru, de 42 de ani, din aceeaşi localitate, în urma unor discuţii contradictorii cu cumnatul său , N. Ioan, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a membrelor superioare.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipiului Lugoj, în vederea acordării de îngrijiri medicale
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că M. Petru a pătruns, în cursul aceleiaşi zile în locuinţa cumnatului său de unde a sustras două telefoane mobile.
Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violente şi furt calificat.
Cercetările vor continua în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş