joi, 14 iulie 2011

Infotrafic penal în Fabric

Poliţiştii timişoreni au desfăşurat o acţiune punctuală cu caracter preventiv- reactiv pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere.
În ziua de 13.07.2011, între orele 18.00-21.30, 24 de poliţişti au acţionat în zona 'Fabric' din municipiul Timişoara pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi ordine pe drumurile publice.
Cu această ocazie, poliţiştii au depistat mai mulţi conducători care nu au respectat legislaţia rutieră în vigoare, fapt pentru care au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.154 de lei.
Totodată, poliţiştii au reţinut două permise de conducere pentru conducerea de drumurile publice a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică de până la 0,40 mg/l alcool pur în sânge şi au depistat o persoană care conducea un autovehicul deşi nu poseda permis de conducere.
Exemplu:
La data de 13.07.2011, în jurul orei 20.00, poliţiştii l-au depistat pe V. Ovidiu, de 21 de ani, din Timişoara, care conducea o motocicletă iar din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal iar cercetările vor continua pentru documentarea activităţii sale infracţionale.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş