joi, 21 iulie 2011

Caraş-Severin / ACCIDENT FĂRĂ VICTIME, DAR CU ALCOOLEMIE

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în noaptea de 20/21.07.2011 cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Tudor Vladimirescu din Bocşa.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat că S.ALEXANDRU, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Timişoara spre Reşiţa, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe spaţiul verde şi a avariat un alt autovehicul, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

NEÎNMATRICULAT ÎN TRAFIC

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în noaptea de 20/21.07.2011 de lucrători ai Poliţiei Municipiului Reşiţa, a fost depistat un tânăr ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi autovehiculul era neînmatriculat.

I.ANTONIO, în vârstă de 18 de ani, conducea autovehiculul pe strada Sportului din municipiu când a fost oprit de poliţişti pentru control.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare era expirată din 19.07.2011, autoturismul fiind încredinţat de către N.ALEXANDRU, de 21 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Agent de poliţie

CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA