miercuri, 27 iulie 2011

Timiş / Cronica infracţiunilor

1. Suspect de tâlhărie depistat de poliţişti

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi depistarea lui T.O.M., de 15 ani din Timişoara, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
În fapt, acesta este suspectat că în cursul lunii martie 2011, în timp ce se afla în zona Pieţei Badea Cârţan, l-ar fi deposedat prin violenţă pe B.S., de un telefon mobil.
Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

2.Depistată de poliţişti după ce a sustras mai multe bijuterii

La data de 26.07.2011, în jurul orei 10.50, poliţişti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către I. I. Daniel, de 27 de ani, despre faptul că din locuinţa sa i-au fost sustrase mai multe bunuri.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta locuia împreună cu concubina sa U. C. Emanuela, de 20 de ani, din Giarmata, în localitatea Bacova, judeţul Timiş, care la plecare a sustras mai multe bijuterii.
Poliţiştii au depistat-o la adresa de domiciliu şi i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
În cauză, cercetările vor continua.

3.Poliţiştii au depistat un tânăr suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie

Urmare a informării noastre din data de 26.07.2011, cu privire la P. B. Claudia, de 21 ani, din localitatea Recaş, care a fost deposedată de un lănţişor din aur pe care îl purta la gât, vă comunicăm faptul că faţă de C. A., de 16 ani, din aceeaşi localitate, instanţa a dispus măsura de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 zile.

4.A condus o motocicletă neînmatriculată în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere

Poliţiştii, l-au depistat la data de 26 iulie 2011, în jurul orei 21.00, pe S. Dănuţ, de 16 ani, din Timişoara care conducea pe strada Timiş din aceeaşi localitate o motocicletă.
Din verificările efectuate în evidenţele de poliţie s-a constatat că persoana în cauză nu poseda permis de conducere totodată numerele de înmatriculare erau expirate din anul 2009.
Poliţiştii i-au întocmit acestuia un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fără a fi înmatriculat în circulaţie.
Cercetările vor continua pentru documentarea activităţii sale infracţionale.

Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş