miercuri, 20 iulie 2011

Caraş-Severin / Infotrafic penal

CU ALCOOLEMIE DE DIMINEAŢĂ

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în dimineaţa zilei de 19.07.2011 de lucrătorii Poliţiei Oraşului Moldova Nouă, a fost depistat un tânăr ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice.
T.CONSTANTIN, în vârstă de 27 de ani, conducea autovehiculul pe Calea Orşovei din oraş şi a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Moldova Nouă în vederea recoltării probelor biologice de sânge şi stabilirea alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

S-A RĂZGÂNDIT

Lucrătorii Postului de Poliţie Constantin Daicoviciu au fost sesizaţi, în seara zilei de 18.07.2011, de către R.FLORIN, în vârstă de 18 ani, despre faptul că a fost implicat într-un accident rutier în afara localităţii, însă nu a suferit nici un fel de leziune corporală.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că din cauza vitezei neadaptate într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă.
Tânărului i-a fost eliberată autorizaţia pentru avariile autoturismului, iar la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ.
În ziua următoare R.FLORIN s-a prezentat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea acestuia, fiind rănit uşor.
Băiatul a declarat că leziunile au survenit în urma unui accident rutier în data de 18.07.2011.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA